top of page

Профил на компанията

 Ние в MGD Dental clinic държим на качеството                

В Дентална клиника MGD dental clinic работи висококвалифициран екип.

Д-р Мария Дюкенджиева е едноличен собственик на клиниката с двайсет годишен опит. Специалист по протетична дентална медицина, работи главно в областта на естетичната и протетичната дентална медицина.

Д-р Петър Илиев е общо практикуващ лекар по дентална медицина. Развива се в областта на оралната хириргия. Преминал е през десетки курсове и обучение. Говори английски език.

Д-р Галимир Каракашев е общо практикуваш лекар по дентална медицина. Има интерес към консервативното зъболечение и ортодонтия. Обича да работи също и с деца. Владее перфектно английски език.

Преминали сме през десетки клинични курсове и обучения, за да дадем най-доброто от себе си за денталното здраве на нашите пациенти. Непрекъснато се усъвършенстваме и развиваме. Екипът ни от специалисти предлага  съвременно лечение в комфортна и спокойна среда. Ние предлагаме

  • безкомпромисно качество

  • прецизно и трайно дентално лечение

  • модерно оборудване

  • комплексно лечение

  • най-високо ниво на дезинфекция и стерилизация​

Знаем, че за успешно и дълготрайно дентално лечение е необходимо активно участие на пациента. Работим със силно мотивирани пациенти, които са отговорни за здравето на зъбите си.  

 

Ако Вие сте един от тях,  тогава не се колебайте да ни потърсите, за да успеем заедно за създаването на една здрава и красива усмивка!

                                 С какво разполагаме

bottom of page